Inspirație în bucătărie
Carnati de casa la gratarBy OalesitigaiAlaturi de mici, piept de pui, antricot de vita sau muschiulet de porc, carnatii fac senzatie atunci cand vine vorba de aperitive sau de o masa festiva alaturi de prieteni sau familie, pregatiti in casa sau in aer liber, si musai la gratar.
Pregatirea carnatilor la gratar, indiferent ca vorbim de cei de casa, 100% romanesti sau de cei din comert, vin cu o savoare inegalabila si inedita pentru papilele noastre gustative. Iata cum sa-I pregatesti pe cei mai deliciosi.
Acest website sau tool-urile externe, folosesc cookie-uri necesare pentru buna lui functionare, in scopurile descrise in politica de cookie-uri. Pentru a afla mai multe despre acestea si despre modul in care poti sa revoci acordul pentru cookie-urile folosite, te rugam sa consulti Politica de Cookies. Prin inchiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigarii in website in orice fel, iti dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri.AcceptNu accept Citește mai mult Politică de confidențialitate