E pacat sa nu profiti de toate ciresele gustoase si sa nu faci o reteta cu care sa-ti impresionezi familia. Aceasta reteta, Cirese trase prin ciocolata cu inghetata este foarte usor de preparat, insa de mare efect

Rupe ciocolata in bucati mici, pune-o intr-o cratita pentru gatit la topit pe baie de aburi. Focul trebuie sa fie mic si apa suficient de joasa incat sa nu intre in ciocolata.
Pregateste ciresele, spala-le insa nu le rupe coditele daca au codite.
Tavaleste ciresele prin ciocolata si aseaza-le in farfurii de servit sau cupe de inghetata, alaturi de inghetata de iaurt si fructe de padure. Pentru un plus estetic si gustos, adauga frisca.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Rupe ciocolata in bucati mici, pune-o intr-o cratita pentru gatit la topit pe baie de aburi. Focul trebuie sa fie mic si apa suficient de joasa incat sa nu intre in ciocolata.
Pregateste ciresele, spala-le insa nu le rupe coditele daca au codite.
Tavaleste ciresele prin ciocolata si aseaza-le in farfurii de servit sau cupe de inghetata, alaturi de inghetata de iaurt si fructe de padure. Pentru un plus estetic si gustos, adauga frisca.
Pofta buna!
