fbpx

Cirese trase prin ciocolata cu inghetata

AutorOalesitigai
EvaluareDificultateÎncepător

E pacat sa nu profiti de toate ciresele gustoase si sa nu faci o reteta cu care sa-ti impresionezi familia. Aceasta reteta, Cirese trase prin ciocolata cu inghetata este foarte usor de preparat, insa de mare efect

ShareTweetSalvați

Cirese trase prin ciocolata cu inghetata

Număr Porții4 Servings
Timp de pregătire2 minuteTimp de preparare11 minuteTimp total13 minute

 60 gr ciocolata de gatit
 150 gr cirese cu codita
 inghetata de iaurt cu fructe de padure
 topping si frisca pentru decor

Pasul 1 - Pregatesti ciocolata pentru Cirese trase prin ciocolata cu inghetata
1

Rupe ciocolata in bucati mici, pune-o intr-o cratita pentru gatit la topit pe baie de aburi. Focul trebuie sa fie mic si apa suficient de joasa incat sa nu intre in ciocolata.

Pasul 2 - Pregatesti ciresele
2

Pregateste ciresele, spala-le insa nu le rupe coditele daca au codite.

Pasul 3 - Servesti Cirese trase prin ciocolata cu inghetata
3

Tavaleste ciresele prin ciocolata si aseaza-le in farfurii de servit sau cupe de inghetata, alaturi de inghetata de iaurt si fructe de padure. Pentru un plus estetic si gustos, adauga frisca.

Pofta buna!

CategorieBucătărieMetodă de GătireTags

Ingrediente

 60 gr ciocolata de gatit
 150 gr cirese cu codita
 inghetata de iaurt cu fructe de padure
 topping si frisca pentru decor

Indicații

Pasul 1 - Pregatesti ciocolata pentru Cirese trase prin ciocolata cu inghetata
1

Rupe ciocolata in bucati mici, pune-o intr-o cratita pentru gatit la topit pe baie de aburi. Focul trebuie sa fie mic si apa suficient de joasa incat sa nu intre in ciocolata.

Pasul 2 - Pregatesti ciresele
2

Pregateste ciresele, spala-le insa nu le rupe coditele daca au codite.

Pasul 3 - Servesti Cirese trase prin ciocolata cu inghetata
3

Tavaleste ciresele prin ciocolata si aseaza-le in farfurii de servit sau cupe de inghetata, alaturi de inghetata de iaurt si fructe de padure. Pentru un plus estetic si gustos, adauga frisca.

Pofta buna!

Cirese trase prin ciocolata cu inghetata