Iti mai amintesti cu cat entuziasm asteptai vacantele la bunica si momentele in care te preintampina cu preparatele ei gustoase?
Astazi facem o incursiune in bucataria bunicii si te ajutam sa pregatesti una dintre retetele ei favorite - desertul cu malai si iaurt. Dulce, savoroasa si mai presus de orice, sanatoasa, de aceasta prajitura se vor indragosti toti membrii familiei.

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.
Se pregateste o tava care se tapeteaza cu hartie de copt.
Ulterior, se ia un bol mare in care se mixeaza ouale, zaharul, vanilia, peste care se adauga amestecul de faina de porumb si praf de copt deja omogenizate. Utilizati un mixer pentru a incorpora ingredientele intre ele, adaugand ulterior iaurtul si uleiul. Omogenizati din nou pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate impreuna.
Turnati aluatul in tava si dati la cuptor pentru aproximativ 50 minute-o ora. Verificati cu ajutorul unei scobitori daca aluatul este gata sau daca mai trebuie lasat pret de cateva minute.
Scoateti prajitura la racorit si pudrati-o cu zahar vanilat pudra. O puteti servi si cu diferite sosuri, creme etc.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.
Se pregateste o tava care se tapeteaza cu hartie de copt.
Ulterior, se ia un bol mare in care se mixeaza ouale, zaharul, vanilia, peste care se adauga amestecul de faina de porumb si praf de copt deja omogenizate. Utilizati un mixer pentru a incorpora ingredientele intre ele, adaugand ulterior iaurtul si uleiul. Omogenizati din nou pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate impreuna.
Turnati aluatul in tava si dati la cuptor pentru aproximativ 50 minute-o ora. Verificati cu ajutorul unei scobitori daca aluatul este gata sau daca mai trebuie lasat pret de cateva minute.
Scoateti prajitura la racorit si pudrati-o cu zahar vanilat pudra. O puteti servi si cu diferite sosuri, creme etc.
Pofta buna!
