Acest Pui marinat cu lamaie la cuptor este una din cele mai bune modalitati de a gati pui la cuptor! Puiul ramane suculent, fraged si gustos. Aveti aici toate sfaturile pentru a gati perfect puiul. Testati reteta.

Preparati marinata conform instructiunilor de pe reteta. Puneti intr-o punga si adaugati toate cele 4 bucati de piept de pui. Introduceti la frigider pentru a marina timp de 30 - 60 minute.
Cand sunteti gata, preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius.
Scoateti puiul din punga si asezati-l pe un singur strat pe o tava.
Puneti untul topit pe cel patru piepti de pui.
Turnati restul de marinata din punga in tava, peste pui.
Gatiti timp de 15 -18 minute sau pana cand puiul este complet gatit/ alb, iar temperatura interna ajunge la cel putin 73 grade. Scoateti din cuptor si lasati sa se odihneasca in tigaie timp de 10 minute.
Serviti!
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Preparati marinata conform instructiunilor de pe reteta. Puneti intr-o punga si adaugati toate cele 4 bucati de piept de pui. Introduceti la frigider pentru a marina timp de 30 - 60 minute.
Cand sunteti gata, preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius.
Scoateti puiul din punga si asezati-l pe un singur strat pe o tava.
Puneti untul topit pe cel patru piepti de pui.
Turnati restul de marinata din punga in tava, peste pui.
Gatiti timp de 15 -18 minute sau pana cand puiul este complet gatit/ alb, iar temperatura interna ajunge la cel putin 73 grade. Scoateti din cuptor si lasati sa se odihneasca in tigaie timp de 10 minute.
Serviti!
Pofta buna!
