Această Salată de paste cu castraveți este perfectă pentru lunile de vară și toamnă, când vrei o salată rece și ușor de preparat. Este perfectă pentru tine dacă îți plac salatele diversificate sau atunci când vrei ceva să-ți țină de foame.

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe pachet într-o oală cu apă și sare, până când ele devin atât de moi cât îți plac ție (mai fragede sau al dente). Când pastele s-au fiert, le scurgi și le lași deoparte până când prepari sosul.
Într-un bol mai mic, amesteci maioneza, mărarul, sarea, piperul, praful de usturoi, oțetul, muștarul și zahărul (acesta este opțional). Folosești o lingură pentru a omogeniza cât mai bine sosul.
Într-un bol mai mare, așezi pastele, dressingul, ceapa și castrevetii tăiați. Amesteci bine pentru ca aromele și gusturile să fuzioneze. Ingredientele uscate trebuie să fie bine pătrunse de dressingul preparat.
Pentru a prepara Salată de paste cu castraveți ai două variante, în funcție de cum vrei să o servești: imediat sau ulterior. Dacă vrei să o servești imediat, după fierbere, treci pastele printr-un jet de apă rece. În mod alternativ, poți amesteca așa salata de paste și o poți pune la frigider pentru a se răci, înainte de a o consumă.
Dacă vrei, poți să adaugi extra soia sau dressing pentru a obține o salată și mai suculentă.
Poftă bună!
În prepararea rețetei tale poți folosi unul din produsele de mai jos.
Vrei mai multă inspirație? Mai jos poți răsfoi prin toate rețetele noastre
Ingrediente
Indicații
Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe pachet într-o oală cu apă și sare, până când ele devin atât de moi cât îți plac ție (mai fragede sau al dente). Când pastele s-au fiert, le scurgi și le lași deoparte până când prepari sosul.
Într-un bol mai mic, amesteci maioneza, mărarul, sarea, piperul, praful de usturoi, oțetul, muștarul și zahărul (acesta este opțional). Folosești o lingură pentru a omogeniza cât mai bine sosul.
Într-un bol mai mare, așezi pastele, dressingul, ceapa și castrevetii tăiați. Amesteci bine pentru ca aromele și gusturile să fuzioneze. Ingredientele uscate trebuie să fie bine pătrunse de dressingul preparat.
Pentru a prepara Salată de paste cu castraveți ai două variante, în funcție de cum vrei să o servești: imediat sau ulterior. Dacă vrei să o servești imediat, după fierbere, treci pastele printr-un jet de apă rece. În mod alternativ, poți amesteca așa salata de paste și o poți pune la frigider pentru a se răci, înainte de a o consumă.
Dacă vrei, poți să adaugi extra soia sau dressing pentru a obține o salată și mai suculentă.
Poftă bună!
