Aceasta Supa de conopida si cartofi este diferita de ceea ce ti-ai putea imagina. Contine conopida gatita in cuptor si lapte de migdale. Are o textura fina si un gust exceptional.

Preîncălziți cuptorul la 230 ° Celsius. Tapetati o tava cu hartie de copt.
Amestecati coriandru, chimen, scortisoara si turmeric intr-un bol mare. Adăugați conopida în condimente împreună cu 1 lingură de ulei și amestecați pentru a combina bine. Transferați conopida pe hartia de copt in tava pregătită și prăjiți la cuptor până când marginile sale se rumenesc; circa 15 până la 20 de minute. Dupa aceea, scoateti conopia si lasati-o deoparte.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-un vas mare la foc potrivit. Adăugați ceapa și morcovii și gătiți până ce ceapa se înmoaie, aproximativ 3 - 4 minute. Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți aproximativ 1 minut.
Amestecati sosul de roșii, supa de legume și cartofii dulci. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mare. Reduceți focul, lasati oala parțial acoperita și amestecati ocazional, până când legumele devin fragede, aproximativ 35 - 40 minute.
Adaugati laptele de nucă de cocos și conopida prăjită. Amestecați cu un blender până cand se uniformizeaza bine intr-o pasta fina.
Supa de conopida si cartofi se serveste calda. Daca doriti puteti servi cu boabe de naut.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Preîncălziți cuptorul la 230 ° Celsius. Tapetati o tava cu hartie de copt.
Amestecati coriandru, chimen, scortisoara si turmeric intr-un bol mare. Adăugați conopida în condimente împreună cu 1 lingură de ulei și amestecați pentru a combina bine. Transferați conopida pe hartia de copt in tava pregătită și prăjiți la cuptor până când marginile sale se rumenesc; circa 15 până la 20 de minute. Dupa aceea, scoateti conopia si lasati-o deoparte.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-un vas mare la foc potrivit. Adăugați ceapa și morcovii și gătiți până ce ceapa se înmoaie, aproximativ 3 - 4 minute. Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți aproximativ 1 minut.
Amestecati sosul de roșii, supa de legume și cartofii dulci. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mare. Reduceți focul, lasati oala parțial acoperita și amestecati ocazional, până când legumele devin fragede, aproximativ 35 - 40 minute.
Adaugati laptele de nucă de cocos și conopida prăjită. Amestecați cu un blender până cand se uniformizeaza bine intr-o pasta fina.
Supa de conopida si cartofi se serveste calda. Daca doriti puteti servi cu boabe de naut.
Pofta buna!
