Opțiuni de imprimare:

Tort Kinder Delice

Număr Porții6 ServingsTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total40 minute

Nu exista nicio indoiala ca cei mici vor adora aceast desert cu 3 tipuri de crema, conceput dupa asemenarea deserturilor Kinder. Insa, aceasta este o reinterpretare mult mai sanatoasa care se pregateste simplu si rapid, fara coacere. Iata cum puteti pregati cel mai delicios desert pentru micutii vostri!

tort kinder delice

Blat
 350 gr Biscuiti populari sau digestivi
 200 gr unt
Crema vanilie
 150 gr zahar
 4 galbenusuri
 550 ml lapte
 70 gr faina
 1 linguriță(e) esenţă de vanilie
 100 gr unt
Crema Cacao
 100 gr zahar
 1 ou
 100 ml lapte
 40 gr cacaco neagra
 200 gr unt
 2 lingură(i) Nutella
Pasul 1 - Pregatirea blatului pentru Tort Kinder Delice
1

Maruntiti biscuitii pana cand acestia se transforma intr-o pudra fina pe care s-o amestecati cu unt si pe care s-o turnati pe fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Nivelati blatul cu ajutorul unei spatule de silicon sau o lingura de lemn si dati blatul la rece.

Pasul 2 - Pregatire crema de vanilie
2

Puneti o cratita de dimensiuni medii pe foc in care adaugati galbenusurile batute cu zaharul si faina. Ulterior incorporati laptele si esenta de vanilie. Cand crema capata textura, dati-o deoparte, transferati crema intr-un castron si dati-o la rece.

Pasul 3 - Pregatirea cremei de cacao pentru Tort Kinder Delice
3

Puneti o cratita pe foc in care adaugati cacaoa, zaharul, ouale si laptele. Omogenizati si lasati la foc mic pana cand crema devine mai consistenta. Dati-o deoparte si cand aceasta s-a racit incorporati untul si Nutella.
Turnati aceasta crema peste blat si dati din nou la rece.

Pasul 4 - Asamblarea prajiturii
4

Peste blatul cu primul strat de crema adaugati si crema de vanilie in care incorporati untul. Dupa 1-2 ore de stat la rece adaugati un strat de frisca. Dati tortul la frigider pana a doua zi.

Pofta buna!

Informații Nutriționale

Porții 6