fbpx

Tort rapid din cereale

AutorOalesitigai
EvaluareDificultateÎncepător

Daca cea mai mare provocare a zilei este sa-i convingeti pe cei mici sa serveasca micul dejun, cu siguranta nu veti da gres pregatind un tort rapid, gata in doar cateva minute. De altfel, va puteti bucura de acest desert oricand simtiti pofta de ceva dulce si savuros.

ShareTweetSalvați

Tort rapid din cereale

Număr Porții4 Servings
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

 100 gr lapte condensat
 200 gr crema de branza
 250 gr cereale
 100 gr alune
 esenta de vanilie
 cacao

Pasul 1 - Pregatirea cuptorului
1

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.

Pasul 2 - Pregatirea alunelor pentru Tort rapid din cereale
2

Alunele se vor spala de impuritati si ulterior se vor pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor timp de aproximativ 15 minute pentru a se coace. Dupa care se scot si se lasa la racit.

Pasul 3 - Pregatirea cremei pentru Tort rapid din cereale
3

Pentru pregatirea cremei aveti nevoie de un bol generos in care sa omogenizati branza cu laptele condensat, esenta de vanilie si bineinteles, cerealele. Omogenizati intregul amestec si incorporati alunele.
Turnati amestecul optinut intr-o tava generoasa sau o forma de tort. Dati tortul la rece pentru minim o ora, dupa care scoateti tortul de la rece.

Il puteti servi pudrat cu cacao, cu ciocolata alba sau neagra topita pe bain-marie etc.

Pofta buna!

Ingrediente

 100 gr lapte condensat
 200 gr crema de branza
 250 gr cereale
 100 gr alune
 esenta de vanilie
 cacao

Indicații

Pasul 1 - Pregatirea cuptorului
1

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.

Pasul 2 - Pregatirea alunelor pentru Tort rapid din cereale
2

Alunele se vor spala de impuritati si ulterior se vor pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor timp de aproximativ 15 minute pentru a se coace. Dupa care se scot si se lasa la racit.

Pasul 3 - Pregatirea cremei pentru Tort rapid din cereale
3

Pentru pregatirea cremei aveti nevoie de un bol generos in care sa omogenizati branza cu laptele condensat, esenta de vanilie si bineinteles, cerealele. Omogenizati intregul amestec si incorporati alunele.
Turnati amestecul optinut intr-o tava generoasa sau o forma de tort. Dati tortul la rece pentru minim o ora, dupa care scoateti tortul de la rece.

Il puteti servi pudrat cu cacao, cu ciocolata alba sau neagra topita pe bain-marie etc.

Pofta buna!

Tort rapid din cereale