Daca cea mai mare provocare a zilei este sa-i convingeti pe cei mici sa serveasca micul dejun, cu siguranta nu veti da gres pregatind un tort rapid, gata in doar cateva minute. De altfel, va puteti bucura de acest desert oricand simtiti pofta de ceva dulce si savuros.

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.
Alunele se vor spala de impuritati si ulterior se vor pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor timp de aproximativ 15 minute pentru a se coace. Dupa care se scot si se lasa la racit.
Pentru pregatirea cremei aveti nevoie de un bol generos in care sa omogenizati branza cu laptele condensat, esenta de vanilie si bineinteles, cerealele. Omogenizati intregul amestec si incorporati alunele.
Turnati amestecul optinut intr-o tava generoasa sau o forma de tort. Dati tortul la rece pentru minim o ora, dupa care scoateti tortul de la rece.
Il puteti servi pudrat cu cacao, cu ciocolata alba sau neagra topita pe bain-marie etc.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.
Alunele se vor spala de impuritati si ulterior se vor pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor timp de aproximativ 15 minute pentru a se coace. Dupa care se scot si se lasa la racit.
Pentru pregatirea cremei aveti nevoie de un bol generos in care sa omogenizati branza cu laptele condensat, esenta de vanilie si bineinteles, cerealele. Omogenizati intregul amestec si incorporati alunele.
Turnati amestecul optinut intr-o tava generoasa sau o forma de tort. Dati tortul la rece pentru minim o ora, dupa care scoateti tortul de la rece.
Il puteti servi pudrat cu cacao, cu ciocolata alba sau neagra topita pe bain-marie etc.
Pofta buna!
