Daca sunteti fani ai prajiturii tiramissu insa sunteti in cautarea unei alternative mai rapide, trufele de tiramisu sunt un adevarat deliciu, simplu de pregatit si cu putine ingrediente. Si nici nu trebuie sa fii un adevarat maestru bucatar ca sa poti reproduce aceasta reteta ori de cate ori iti este pofta de ceva bun sau atunci cand ai musafiri in vizita. Iata cat sunt de simplu de preparat.

Intr-un bol se “freaca” crema de mascarpone cu zaharul adaugat in ploaie. Cand acesta s-a incorporat complet, adaugati cescuta de cafea amara. Omogenizati ingredientele bine pana cand sunt bine incorporate impreuna.
Piscoturile se maruntesc cu ajutorul unui facalet sau cu dosul palmei, ori la blender, transformandu-le intr-o pudra fina.
Se incorporeaza in amestecul anterior.
Din amestecul obtinut se formeaza bilute de dimensiune medie astfel incat, in centrul acestora, sa adaugati o lingurita de Nutella. Redati forma de bila intre palme si tavaliti-le prin cacao. Puneti-le intr-o tava sau pe un platou si dati la frigider pentru o ora.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol se “freaca” crema de mascarpone cu zaharul adaugat in ploaie. Cand acesta s-a incorporat complet, adaugati cescuta de cafea amara. Omogenizati ingredientele bine pana cand sunt bine incorporate impreuna.
Piscoturile se maruntesc cu ajutorul unui facalet sau cu dosul palmei, ori la blender, transformandu-le intr-o pudra fina.
Se incorporeaza in amestecul anterior.
Din amestecul obtinut se formeaza bilute de dimensiune medie astfel incat, in centrul acestora, sa adaugati o lingurita de Nutella. Redati forma de bila intre palme si tavaliti-le prin cacao. Puneti-le intr-o tava sau pe un platou si dati la frigider pentru o ora.
Pofta buna!
