Daca doriti sa pregatiti o prajitura ca la mama acasa, astazi va oferim inspiratie deplina prin a va oferi o prajitura de morcovi care se va potrivi perfect cu cafeaua de dimineata sau in orice alt moment al zilei atunci cand aveti nevoie de o gustare satioasa dar sanatoasa. Este simplu de realizat si nu aveti nevoie decat de cateva ingrediente pe care le veti regasi cu usurinta in gospodaria dumneavoastra.

Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Topiti untul la bain-marie sau prin intermediul cuptorului cu microunde si ulterior lasati-l la racit.
Mixati ouale cu zaharul, pana acesta s-a dizolvat complet. Incorporati vanilina (sau esenta de vanilie) si coaja rasa de la o jumatate de lamaie.
Spalati, curatati si maruntiti morcovul pasta, peste care incorporati untul, formand o crema.
Peste amestecul de la pasul 2 adaugat crema de morcovi si omogenizati bine. Incorporati faina si drojdia de copt.
Aluatul obtinut transferati-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 50 minute.
Prajitura se scoate din cuptor atunci cand este gata (testul scobitorii) si se pudreaza cu zahar pudra din belsug.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Topiti untul la bain-marie sau prin intermediul cuptorului cu microunde si ulterior lasati-l la racit.
Mixati ouale cu zaharul, pana acesta s-a dizolvat complet. Incorporati vanilina (sau esenta de vanilie) si coaja rasa de la o jumatate de lamaie.
Spalati, curatati si maruntiti morcovul pasta, peste care incorporati untul, formand o crema.
Peste amestecul de la pasul 2 adaugat crema de morcovi si omogenizati bine. Incorporati faina si drojdia de copt.
Aluatul obtinut transferati-l intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 50 minute.
Prajitura se scoate din cuptor atunci cand este gata (testul scobitorii) si se pudreaza cu zahar pudra din belsug.
Pofta buna!