Sunteti in cautarea unui desert deosebit? Nu aveti cum sa dati gres optand astazi pentru o tarta fina cu crema de cacao, ciocolata alba si zmeura. Este un desert fin si savuros care va va impresiona prin aromele placute care se imbina perfect unele cu celelalte.

Intr-un bol generos adaugati zaharul si untul si omogenizati ingredientele impreuna. Incorporati oul, praful de sare, faina si cacaua. Omogenizati pana obtineti un blat pe care sa-l framantati usor pana cand toate ingredientele se intrepatrund. Acoperiti bolul cu o folie alimentara si dati blatul la rece aproximativ 30 minute.
Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.
Pentru pregatirea cremei de patiserie este necesar sa adaugati galbenusurile intr-un bol, pe care sa le omogenizati cu zaharul, aptele cald amestecat cu vanilina, 10 g faina si amidonul de porumb. Transferati crema lichida intr-o cratita pe care o puneti la legat la foc mic. Incorporati ciocolata alba. Cand aceasta a prins textura si a inceput sa se ingroase, dati crema deoparte pana se racoreste complet.
Peste blat adaugati dulceata de zmeura, crema de patiserie, nivelati fiecare strat si dati la cuptor pentru 40 minute.
Cand prajitura s-a copt, decorati cu zmeura proaspata si ciocolata alba rasa.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol generos adaugati zaharul si untul si omogenizati ingredientele impreuna. Incorporati oul, praful de sare, faina si cacaua. Omogenizati pana obtineti un blat pe care sa-l framantati usor pana cand toate ingredientele se intrepatrund. Acoperiti bolul cu o folie alimentara si dati blatul la rece aproximativ 30 minute.
Cuptorul se preincalzeste la 180 grade Celsius.
Pentru pregatirea cremei de patiserie este necesar sa adaugati galbenusurile intr-un bol, pe care sa le omogenizati cu zaharul, aptele cald amestecat cu vanilina, 10 g faina si amidonul de porumb. Transferati crema lichida intr-o cratita pe care o puneti la legat la foc mic. Incorporati ciocolata alba. Cand aceasta a prins textura si a inceput sa se ingroase, dati crema deoparte pana se racoreste complet.
Peste blat adaugati dulceata de zmeura, crema de patiserie, nivelati fiecare strat si dati la cuptor pentru 40 minute.
Cand prajitura s-a copt, decorati cu zmeura proaspata si ciocolata alba rasa.
Pofta buna!