fbpx

Tava de Mozzarela cu pui si fasole verde

AutorOalesitigai
EvaluareDificultateÎncepător

Aceasta Tava de Mozzarela cu pui si fasole verde este preparatul perfect, usor si gustos in timpul saptamanii. Este gata de consumat in 30 de minute si necesita o preparare minima. Doar cateva ingrediente simple.

ShareTweetSalvați

Tava de Mozzarela cu pui si fasole verde

Număr Porții4 Servings
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total30 minute

 340 gr fasole verde
 2 lingură(i) ulei de masline
 ½ linguriță(e) sare cu usturoi
 2 lingură(i) pesmet italian
 2 bucati piept de pui
 sare si piper
 2 linguri rosii uscate
 2 felii mozzarela

Pasul 1 - Pregatiti cuptorul
1

Preincalziti cuptorul la 240 grade
Puneti foaie de copt intr-o tava potrivita.

Pasul 2 - Montati fasolea verde in tava
2

Puneti fasolea verde in tava si presarati ulei de masline si sare. Adaugati pesmet si amestecati bine. Impingeti fasolea verde intr-o parte a tavii.

Pasul 3 - Pregatiti pieptul de pui
3

Uscati pieptul de pui cu ajutorul unui prosop de hartie. Condimentati-l pe fiecare parte cu sare si piper dupa gust.
Asezati pieptul de pui in tava si ungeti-l cu o lingura de sos pesto.
Acoperiti fiecare piept de pui cu felie de branza sau cu branza maruntita.

Pasul 4 - Gatiti la cuptor
4

Gatiti timp de 25 de minute.
Serviti! Pofta buna!

Nota
5

Aceasta reteta poate fi usor dublata.
Ce ramane, puteti pune la frigider, iar cand le scoateti, puneti la microunde timp de 1 - 2 minute.

CategorieBucătărieMetodă de GătireTags,

Ingrediente

 340 gr fasole verde
 2 lingură(i) ulei de masline
 ½ linguriță(e) sare cu usturoi
 2 lingură(i) pesmet italian
 2 bucati piept de pui
 sare si piper
 2 linguri rosii uscate
 2 felii mozzarela

Indicații

Pasul 1 - Pregatiti cuptorul
1

Preincalziti cuptorul la 240 grade
Puneti foaie de copt intr-o tava potrivita.

Pasul 2 - Montati fasolea verde in tava
2

Puneti fasolea verde in tava si presarati ulei de masline si sare. Adaugati pesmet si amestecati bine. Impingeti fasolea verde intr-o parte a tavii.

Pasul 3 - Pregatiti pieptul de pui
3

Uscati pieptul de pui cu ajutorul unui prosop de hartie. Condimentati-l pe fiecare parte cu sare si piper dupa gust.
Asezati pieptul de pui in tava si ungeti-l cu o lingura de sos pesto.
Acoperiti fiecare piept de pui cu felie de branza sau cu branza maruntita.

Pasul 4 - Gatiti la cuptor
4

Gatiti timp de 25 de minute.
Serviti! Pofta buna!

Nota
5

Aceasta reteta poate fi usor dublata.
Ce ramane, puteti pune la frigider, iar cand le scoateti, puneti la microunde timp de 1 - 2 minute.

Tava de Mozzarela cu pui si fasole verde