Aceasta Tava de Mozzarela cu pui si fasole verde este preparatul perfect, usor si gustos in timpul saptamanii. Este gata de consumat in 30 de minute si necesita o preparare minima. Doar cateva ingrediente simple.

Preincalziti cuptorul la 240 grade
Puneti foaie de copt intr-o tava potrivita.
Puneti fasolea verde in tava si presarati ulei de masline si sare. Adaugati pesmet si amestecati bine. Impingeti fasolea verde intr-o parte a tavii.
Uscati pieptul de pui cu ajutorul unui prosop de hartie. Condimentati-l pe fiecare parte cu sare si piper dupa gust.
Asezati pieptul de pui in tava si ungeti-l cu o lingura de sos pesto.
Acoperiti fiecare piept de pui cu felie de branza sau cu branza maruntita.
Gatiti timp de 25 de minute.
Serviti! Pofta buna!
Aceasta reteta poate fi usor dublata.
Ce ramane, puteti pune la frigider, iar cand le scoateti, puneti la microunde timp de 1 - 2 minute.
Ingrediente
Indicații
Preincalziti cuptorul la 240 grade
Puneti foaie de copt intr-o tava potrivita.
Puneti fasolea verde in tava si presarati ulei de masline si sare. Adaugati pesmet si amestecati bine. Impingeti fasolea verde intr-o parte a tavii.
Uscati pieptul de pui cu ajutorul unui prosop de hartie. Condimentati-l pe fiecare parte cu sare si piper dupa gust.
Asezati pieptul de pui in tava si ungeti-l cu o lingura de sos pesto.
Acoperiti fiecare piept de pui cu felie de branza sau cu branza maruntita.
Gatiti timp de 25 de minute.
Serviti! Pofta buna!
Aceasta reteta poate fi usor dublata.
Ce ramane, puteti pune la frigider, iar cand le scoateti, puneti la microunde timp de 1 - 2 minute.
