Nu exista nicio indoiala ca cei mici vor adora aceast desert cu 3 tipuri de crema, conceput dupa asemenarea deserturilor Kinder. Insa, aceasta este o reinterpretare mult mai sanatoasa care se pregateste simplu si rapid, fara coacere. Iata cum puteti pregati cel mai delicios desert pentru micutii vostri!

Maruntiti biscuitii pana cand acestia se transforma intr-o pudra fina pe care s-o amestecati cu unt si pe care s-o turnati pe fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Nivelati blatul cu ajutorul unei spatule de silicon sau o lingura de lemn si dati blatul la rece.
Puneti o cratita de dimensiuni medii pe foc in care adaugati galbenusurile batute cu zaharul si faina. Ulterior incorporati laptele si esenta de vanilie. Cand crema capata textura, dati-o deoparte, transferati crema intr-un castron si dati-o la rece.
Puneti o cratita pe foc in care adaugati cacaoa, zaharul, ouale si laptele. Omogenizati si lasati la foc mic pana cand crema devine mai consistenta. Dati-o deoparte si cand aceasta s-a racit incorporati untul si Nutella.
Turnati aceasta crema peste blat si dati din nou la rece.
Peste blatul cu primul strat de crema adaugati si crema de vanilie in care incorporati untul. Dupa 1-2 ore de stat la rece adaugati un strat de frisca. Dati tortul la frigider pana a doua zi.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Maruntiti biscuitii pana cand acestia se transforma intr-o pudra fina pe care s-o amestecati cu unt si pe care s-o turnati pe fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Nivelati blatul cu ajutorul unei spatule de silicon sau o lingura de lemn si dati blatul la rece.
Puneti o cratita de dimensiuni medii pe foc in care adaugati galbenusurile batute cu zaharul si faina. Ulterior incorporati laptele si esenta de vanilie. Cand crema capata textura, dati-o deoparte, transferati crema intr-un castron si dati-o la rece.
Puneti o cratita pe foc in care adaugati cacaoa, zaharul, ouale si laptele. Omogenizati si lasati la foc mic pana cand crema devine mai consistenta. Dati-o deoparte si cand aceasta s-a racit incorporati untul si Nutella.
Turnati aceasta crema peste blat si dati din nou la rece.
Peste blatul cu primul strat de crema adaugati si crema de vanilie in care incorporati untul. Dupa 1-2 ore de stat la rece adaugati un strat de frisca. Dati tortul la frigider pana a doua zi.
Pofta buna!
